Leerproblemen? Pit huiswerkbegeleiding en JongLeren lossen het samen op.

Wat doe je als je kind leerbegeleiding nodig heeft omdat het op school even niet zo lekker gaat als je zou willen? Als ouder stel je jezelf dan de vraag: “Wat heeft mijn kind nodig? Heeft mijn kind genoeg aan huiswerkbegeleiding, studievaardighedentraining, of is mijn kind gebaat bij het leren van leerstrategieën omdat het last heeft van dyslexie, dyscalculie, adhd of autisme? Passend onderwijs, grote klassen, prestatiedruk en concentratieproblemen. Dit zijn maar een paar situaties, die de druk op een kind op school kunnen vergroten. Gelukkig zijn er mogelijkheden om deskundige hulp in te schakelen. Pit Huiswerkbegeleiding in Sneek en JongLeren, rijdende praktijk voor remedial teaching, hebben hun specialismen gebundeld door met elkaar samen te werken. Afstemming en overleg tussen Pit Huiswerkbegeleiding en JongLeren zorgen ervoor dat u kunt kiezen voor de juiste hulp bij leerondersteuning die is gebaseerd op kwaliteit en specialisme. Het leren gaat weer beter! Pit Huiswerkbegeleiding en JongLeren werken altijd samen met de school van de leerling. Zo krijgt de leerling begeleiding op maat.

Samen lossen wij het op.

www.jongleren.nu

www.pithuiswerkbegeleiding.nl

Over JongLeren

Sinds 2004 begeleidt JongLeren, met de rijdende praktijk voor remedial teaching, leerlingen met een leerachterstand door dyscalculie, dyslexie, of door structuur- en aandachtsproblemen op school. Als het leren even niet lukt, ondanks de intensieve inspanning van de leerling, dan is er wellicht meer aan de hand. Dat leidt tot onvoldoende resultaten met als gevolg frustratie en geen zin meer in leren. JongLeren onderzoekt of de leerling de juiste leerstrategie hanteert die past bij zijn vermogen en adviseert wat het nodig heeft om tot betere resultaten te komen. De leerling leert en oefent dit in een individuele setting. Na een paar maanden kan de leerling weer op eigen kracht en met plezier verder! En is die stap te groot? Dan is er contact met Pit huiswerkbegeleiding om wat je bij JongLeren hebt geleerd onder deskundig toezicht en persoonlijke begeleiding verder in te slijpen.

JongLeren is geregistreerd remedial teacher, M Sen Gedragspecialist en Behandelaar Dyscalculie.

Over Pit Huiswerkbegeleiding

Pit huiswerkbegeleiding in Sneek biedt sinds 2012 studie en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het voortgezet onderwijs en groep 7&8 van het basisonderwijs. De begeleiding vindt plaats in kleine groepen ( 1:5) of zelfs individueel, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de leerlingen. Door onze kleinschalige en persoonlijke begeleiding én onze kennis en ervaring met het begeleiden van leerlingen met gedrags- en leerproblemen komen deze leerlingen ook goed tot hun recht. In onze visie bestaat de moderne studiebegeleiding uit een combinatie van het aanleren van studievaardigheden, leren doelen stellen en focussen. En het bevorderen van zelfvertrouwen, zelfstandigheid én plezier in het leren. De begeleiding is in principe tijdelijk en afstemming met ouders en school vinden wij vanzelfsprekend. Verbinding zoeken en samenwerken met specialisten, zoals JongLeren, vergroot de kwaliteit van de begeleiding die wij willen bieden. Je wilt tenslotte altijd het beste voor je kind!

 

Er kan niet meer worden gereageerd

Je kunt hier niet op reageren.