Gered Gereedschap geeft jaarlijks vele duizenden mensen de kans de armoede te ontvluchten. Scholieren en startende ondernemers krijgen het gereedschap in handen om een opleiding te volgen en een zelfredzaam bestaan op te bouwen. Gered Gereedschap kan daarbij wel wat hulp gebruiken. Ook van u. Doe mee als vrijwilliger of donateur. Of zorg er voor dat nog meer mensen horen over het werk van Gered Gereedschap. Promoot ons in je tweets of posts op social media. Of schrijf een blog. Werf donaties voor je deelname aan een hardloopwedstrijd, fiets- of wandeltocht. Verkoop je oude spullen op Koningsdag, zamel geld in tijdens een sporttoernooi of bedrijfsfeest, elke bijdrage is van harte welkom. Ben je werkzaam in de techniek, recycling of logistiek dan kun je Gered Gereedschap ook promoten in je zakelijke netwerk als ambassadeur.

Zo geven we samen nog meer jongeren het gereedschap in handen voor een zelfstandig bestaan! Vragen? Mail naar pr@geredgereedschap.nl voor meer informatie. Bezoek de website in onze regio: Wolvega http://geredgereedschap.nl/in-uw-regio/ en zie daar wat ze allemaal met uw afgedankt gereedschap kunnen doen!!

Welk gereedschap?

Gered Gereedschap verzamelt handgereedschap, elektrisch handgereedschap en (in overleg) werkplaatsmachines voor de volgende vakgebieden:

– Houtbewerking en meubelmakerij
– Metaalbewerking en lassen
– Autoreparatie en –onderhoud
– Leerbewerking en schoenmakerij
– Kleermakerij
– Bouwen en metselen
– Elektrotechniek
– Loodgieten

Zeer gewenst zijn de volgende gereedschappen en machines:

– Ring- en steeksleutels
– Multimeters
– Lijmklemmen
– Generatoren
– Eenvoudige draaibankjes voor hout- en metaal
– Lasapparaten en accessoires
– Bankschroeven
– Alle soorten autogereedschap.

De volgende gereedschappen worden niet ingezameld:

-Tuingereedschap
– Fietsen
– Gasflessen
– Computers
– Huishoudelijke apparaten
– Ongesorteerde spijkers, bouten, moeren en schroeven
– Accuboormachines
– Muziekinstallaties
– Doorgeroest gereedschap.

Copyright 2014 – St. Dienstencentrum GG
IBAN: NL 93 ABNA 0401840980
Mocht u naar aanleiding van dit stukje geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met: Gosse de Jong, Galamagracht 69 tel. 0515-532359 of Ate van der Werff, De Fjûrslach 22 tel. 0515-532178. We komen de spullen graag bij u ophalen! U mag het natuurlijk ook brengen.

 

 

Er kan niet meer worden gereageerd

Je kunt hier niet op reageren.